Pestok Oy - kiinteistö­huolto­palvelua kohteessa kuin kohteessa

Pestok Oy on 2004 perustettu huoltoyhtiö ja syyskuusta 2017 alkaen toimimme osana Kh-Kiinteistöpalveluita. Pestokin ohjaksissa jatkaa yhtiön perustaja Jari Rannasmaa tutun henkilökunnan kanssa.

Toimintamme sisältää kattavan kiinteistöhuollon. Havaitsemme ja hoidamme kiinteistöjen ongelmat eli kauttamme hoituvat kaikki LVISA-työt ja kiinteistöjen puhtaanapito sekä sisä- että ulkotiloissa. Piha-alueilla hoidamme kaikkien vuodenaikojen työt asiaan kuuluvalla kalustollamme.

Hoidamme kiinteistöjä ja palvelemme asukkaita kuten entisajan talonmiehet nykyaikaisia sähköisiä huoltokirjoja hyödyntäen. Hyvin hoidettu kiinteistö ei kulu ajan mukana, vaan saa ihmiset viihtymään sekä säilyttää arvonsa vuosikymmenien ajan.

Palvelumme on aina asiakaslähtöistä.

Aktiivisena huoltoyhtiönä reagoimme nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Pidämme kiinni sovitusta, emme lupaa mitään, mitä emme pysty pitämään. Palvelumme ostaminen on aina kahden kauppa, tutustutaan, sovitaan ja katsotaan, miten hyvä pari olemme toisillemme.

Olemme aidosti kiinnostuneet kiinteistöhuollon partnerina viemään kiinteistön hoitoa eteenpäin sekä ylläpitämään laatua ja kiinteistön ympäristöä niin sisällä kuin ulkonakin.

Ydintoimialueemme on Keski-Uusimaa, mutta toimimme tiiviisti myös muualla Uudellamaalla.

Asiakaspalvelupisteemme sijaitsee Keravalla.