Kiinteistöhuolto – valitse osaava kumppani

Kiinteistöhuolto on toimiala, jossa kannattaa luottaa ammattilaiseen ja vahvaan toimijaan.

Kun puhutaan siitä, kuka on luotettava kumppani hoitamaan kiinteistöänne, on sitten kysymys asuinkiinteistöstä tai teollisuuskiinteistöstä, suosittelemme aina miettimään mitkä ovat toiveenne ja kuka on nykyisellä toiminnallaan osoittanut arvonsa tällä hyvin kilpailulla toimialalla. Toimija joka ei näe kiinteistöhuollon alaa pelkkänä mahdollisuutena tehdä pikavoittoja. Kenelle haluat antaa kiinteistösi avaimet?

Ota meihin yhteyttä ja löydetään yhdessä sopivin ratkaisu kiinteistön hyvinvointiin.

Kiinteistöhuolto – soita Pestok Oy:n ammattilaisille: 020 793 1059

Asiakaspalvelumme ottaa vastaan ahkerasti puheluita ja meillä on aina henkilö vastaamassa kaikkien asiakkaidemme tarpeisiin.

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla -

Pestok Oy on kiinteistöhuollon ammattilainen Keski-Uudenmaan alueella. Tarkemmin toimialuettamme on Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa sekä Sipoo. Olemme toimineet jo vuodesta 2004 asti alueella, sekä kasvaneet varteenotettavaksi toimijaksi. Vuosien aikana yrittäjämme Jari Rannasmaa on huomioinut asiakkaiden tarpeiden muuttuneen ja reagoinut tähän muutokseen vahvistamalla palveluntarjontaa kattamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeet koskien heidän kiinteistöjään. Näin toteutettu kiinteistöhuolto tuo toivotun lopputuloksen.

Meidän näkemyksemme mukaan toimiva kiinteistöhuolto rakennetaan ammattitaitoisen, hyvinvoivan ja joustavan henkilöstön avulla. Vankka ammattitaitomme on mm. koulutettu henkilöstö, joka ovat sitoutunut toimimaan yrityksen arvojen mukaisesti laadullisen työn tuottamiseen. Tämä on avainasemassa kiinteistöhuollon toimialan nopea tempoisuuden vuoksi. Otamme vetovastuun asiakkaidemme kiinteistöistä hoitaen sisällä ja ulkona tapahtuvat huoltotyöt laadusta tinkimättä. Vuosikellon mukaiset työt hoituvat meiltä. Organisaatiomme joustavuus tuo mukanaan nopeat vasteajat sekä asiakkaan yhteydenottoon vastaamisen helppouden. Ilmoituksia otamme vastaan niin ikään puhelimitse kuin myös netin ja sähköpostin kautta. Pidämme tärkeänä ilmoituksien jättämisen vaivattomuutta asiakkaalle, niinpä toimistomme vastaa kysymyksiin aina arkisin 9-15 sekä ottaa vastaan ilmoituksia, niin vikailmoituksia kuin myös muuttoilmoituksia. Henkilökohtainen palvelu on yksi toimintamme perustasta.

Meillä on vankka tausta asuinkiinteistöjen huollosta ja teollisuuskiinteistöjen kiinteistöhuolto on ollut kasvussa viime vuosien aikana. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kertovat tyytyväisyydestä toimintaamme. Huolto-yksikkömme palvelee jo 165 kiinteistöä, asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjä.

Huoltopalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Neuvottelemme aina räätälöidyt sopimukset asiakkaiden kanssa heidän toiveidensa mukaisesti antamalla oman ammattitaitoisen mielipiteemme kiinteistön tarpeista ja parannuksista. Kiinteistöhuolto aloitetaan aloituspalaverilla, jossa sovitaan palvelun yksityiskohdat. Samalla esittelemme henkilökunnastamme ne henkilöt, jotka tulevat hoitamaan kiinteistöänne. Työn suorittamisen lisäksi henkilökemialla on suuri merkitys töiden sujumisessa. Siksi haluamme varmistaa, että henkilökuntamme on tuttua kiinteistön omistajille tai muille siinä toimiville tahoille.

Toteuttamamme kiinteistöhuolto hoitaa kaikenlaiset kiinteistöt huippukuntoon tekemällä yhteistyötä muiden kiinteistössä toimivien tahojen kanssa.

Laadukas kiinteistöhuolto alan ammattilaiselta - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro millaista kiinteistöhuoltoa tarvitset, niin luodaan juuri siihen sopiva palvelukokonaisuus.

Pestok Oy

020 793 1059

-

Meiltä myös pyöräkuormaajan vuokraus sekä talonmiespalvelut Vantaalla, tutustu!