Kiinteistöhuolto Sipoo

Haluatko tehokkaan tiimin tekemään töitä kiinteistössäsi Sipoon alueella? Pestok Oy on laajentanut toimintaansa kattamaan myös palvelut Sipoon alueella. Jo vuosia Keski-Uudellamaalla vahvana paikallisena toimijana Pestok Oy on huomannut tilauksen tarjoamillemme palveluille Sipoossa. Toimialueenamme on Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki sekä Sipoo. Reipasta henkilöstöä meillä on n. 40.

Kiinteistöhuolto Sipoo – monipuoliset palvelut

On tärkeää löytää aidosti kiinnostunut kiinteistöhuollon toimija partneriksi viemään kiinteistönne hoitoa eteenpäin sekä ylläpitämään laatua sekä kiinteistön ympäristöä niin sisällä kuin ulkonakin. Luottamuksellinen suhde kiinteistönhoidossa on ensiarvoisen tärkeää, joten kenelle olet valmis antamaan kiinteistösi avaimet? Pitkäaikaset yhteistyökumppanimme sekä asiakkaamme ovat yhtä mieltä siitä, että meidän kanssa homma toimii sekä avaimet on annettu juuri oikealle kumppanille. Tänä päivänä erityisen tärkeää on kehittää kiinteistöhuoltoyrityksen, isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä selkeyttää eri osapuolten vastuualueita kiinteistönpidossa. Yhteistyöllä pidetään asukkaiden ja omistajien kiinteistö arvossaan ja kaikki vaaditut tehtävät suoritetaan aikataulussaan.

Perheyrityksenä toimimme joustavasti ja pystymme reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Palveluasenteemme lähtee talonmies ajattelusta ja haluamme olla tuttuja kiinteistössä. Toimialamme nopeasta tempoisuudesta riippumatta pidämme aina positiivisen asenteen mukana matkassa.

Kattava kalustomme vastaa haasteisiin niin asuin- kuin teollisuuden kiinteistöjenkin osalta. Pysymme koko ajan mukana toimialamme uusien tuulien muutoksissa ja koulutamme henkilöstöämme vastaamaan haasteisiin niin sähköisten huoltokirjojen kuin automaatiopuolenkin asioissa. Sormi ei mene suuhun vaan olemme aina valmiita auttamaan. Pestok Oy:llä on omat aluehuoltomiehet, jotka tuntevat talot ja ihmiset.

Pestok Oy:ssä on panostettu monipuoliseen, omaan kalustoon, jonka ansiosta kiinteistöhuollon töitä ei tarvitse ohjata tyypilliseen tapaan aliurakoitsijoille.

Kiinteistöhuolto Sipoo – osaava henkilökunta

Palvelutakuun antaa ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi oma, monipuolinen kalusto ajoneuvoista kaivinkoneisiin, katupesureihin ja aina kattoja kuvaavaan helikopterikameraan saakka. Oman kaluston ja osaavan henkilöstön ansiosta työn laatu ja huollon tavoitettavuus voidaan taata.

Toimistomme sijaitsee Keravalla. Asiakaspalvelumme ottaa puheluita, vikailmoituksia, muuttoilmoituksia ja opastaa asiakkaita arkisin klo 9-15. Ilmoitukset voi myös kätevästi jättää nettisivujemme kautta. Löydät sieltä myös meidän suorat numerot eri palveluista vastaaville henkilöille.

Hoidamme kiinteistön kuin kiinteistön huippukuntoon yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.
Katsotaan yhdessä mitkä ovat teidän tarpeenne ja aletaan hommiin.

Ole meihin yhteydessä niin katsotaan yhdessä hyvä kokonaisratkaisu kiinteistönne hyvinvointiin.
Kerromme mielellämme lisää palveluistamme sekä annamme ammattilaisen mielipiteen kiinteistöstänne.

Kiinteistöhuolto Sipoo – Pestok Oy
020 793 1059 tai -