Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoito kannattaa luottaa vahvan ammattilaisen harteille.

Kuka on luotettava kumppani hoitamaan kiinteistöänne, on sitten kysymys asuinkiinteistöstä tai teollisuuskiinteistöstä? Suosittelemme aina miettimään mitkä ovat toiveenne ja kuka on nykyisellä toiminnallaan osoittanut arvonsa tällä hyvin kilpailulla toimialalla eikä ole toimija, joka hakee pikavoittoja.

Kenelle annat kiinteistösi avaimet?

kiinteistönhoito luotettavasti

Pestok Oy on kiinteistönhoidon ammattilainen Keski-Uudenmaan alueella. Tarkemmin toimialueenamme on Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa sekä Sipoo. Olemme toimineet jo vuodesta 2004 asti alueella sekä kasvaneet varteenotettavaksi toimijaksi. Vuosien aikana yrittäjämme Jari Rannasmaa on huomioinut asiakkaiden kiinteistöhoidon tarpeiden muuttuneen ja reagoinut tähän muutokseen vahvistamalla palveluntarjontaa kattamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeet koskien heidän kiinteistöjään.

Meidän näkemyksemme mukaan kiinteistönhoidon tärkeimpiä kulmakiviä on ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja joustava henkilöstö. Vankka ammattitaitomme on mm. koulutettu henkilöstö, joka ovat sitoutunut toimimaan yrityksen arvojen mukaisesti laadullisen työn tuottamiseen. Tämä on avainasemassa kiinteistönhoidon toimialan nopeatempoisuuden vuoksi. Otamme vetovastuun asiakkaidemme kiinteistöistä hoitaen sisällä ja ulkona tapahtuvat huoltotyöt laadusta tinkimättä. Vuosikellon mukaiset kiinteistöhoidon työt hoituvat meiltä. Organisaatiomme joustavuus tuo mukanaan nopeat vasteajat sekä asiakkaan yhteydenottoon vastaamisen helppouden.

Kiinteistönhoito ilmoituksia otamme vastaan niin ikään puhelimitse kuin myös netin ja sähköpostin kautta. Pidämme tärkeänä ilmoituksien jättämisen vaivattomuutta asiakkaalle, niinpä toimistomme vastaa kysymyksiin aina arkisin 9-16 sekä ottaa vastaan ilmoituksia, niin vikailmoituksia kuin myös muuttoilmoituksia. Henkilökohtainen palvelu on yksi toimintamme perustasta.

Meillä on vankka tausta asuinkiinteistöjen hoidosta ja teollisuuskiinteistöjen kiinteistönhoito on ollut kasvussa viime vuosien aikana. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kertovat tyytyväisyydestä toimintaamme.

Kiinteistönhoito asiakkaan tarpeen mukaan

Neuvottelemme aina räätälöidyt sopimukset asiakkaiden kanssa heidän toiveidensa mukaisesti antamalla oman ammattitaitoisen mielipiteemme kiinteistöhoidon tarpeista ja parannuksista. Tässä yhteydessä tulee monesti ilmi asioita, joita asiakas ei ole kiireessä huomannut. Ennaltaehkäisevä kiinteistönhoito on ykkösasia, jolla estetään isoimmat vahingot. Tarkka valvonta tulee tärkeänä kakkosena.

Työmme alkaa aina aloituspalaverin muodossa, jossa käydään läpi yksityiskohdat sekä esitellään henkilökuntamme, ketkä tulevat toimimaan kiinteistössä sekä suorittamaan sovitut työt. Henkilökemia on yksi tärkeimmistä asioista, joka auttaa töiden sujumisessa ja tämän haluamme varmistaa, että henkilökuntamme on tuttua kiinteistön omistajille tai siinä toimiville. Tämä tuo mukanaan samalla selvää säästöä kiinteistön hoidossa.

Kiinteistönhoito ammattitaidolla Pestok Oy:ltä

Hoidamme kiinteistön kuin kiinteistön huippukuntoon yhteistyöllä kiinteistössä muiden toimivien tahojen kanssa. Pestok Oy:ltä kätevästi myös pyöräkuormaajan vuokraus sekä laadukkaat talonmiespalvelut Vantaalla!

Asiakaspalvelumme ottaa vastaan ahkerasti puheluita ja meillä on aina henkilö vastaamassa asiakkaiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja löydetään yhdessä sopivin ratkaisu kiinteistönne hyvinvointiin »