Talonmiespalvelu Vantaa

Perinteinen talonmies pitää huolta niin kiinteistöstä kuin myös siitä, että talon asukkailla sekä kiinteistössä työskentelevillä on viihtyisä ympäristö. Alusta asti on ollut selvää, että Pestok tulee palvelemaan asiakkaitaan vanhan ajan talonmies hengessä, ja siitä onkin pidetty kiinni.

Luottamuksellinen suhde kiinteistön hoidossa on ensiarvoisen tärkeää, joten kenelle olet valmis antamaan kiinteistösi avaimet? Pitkäaikaset yhteistyökumppanimme sekä asiakkaamme ovat yhtä mieltä siitä, että meidän kanssa homma toimii sekä avaimet on annettu juuri oikealle kumppanille.

Nykyaikaista talomiespalvelua

Jos olet kyllästynyt vaihtuviin huoltomiehiin ja kaipaat vakituista talonmiespalvelua, valitse Pestok Kiinteistöhuolto.

Olemme perinteinen kiinteistönhuollon palveluita tarjoava perheyritys. Jo vuosia Keski Uudellamaalla vahvana paikallisena toimijana Pestok Oy on huomannut tilauksen tarjoamillemme palveluille muuallakin pääkaupunkiseudulla. Toimialueenamme on Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, Helsinki, Espoo sekä Sipoo. Reipasta henkilöstöä meillä on n. 50.

Tuttu kasvo talonmiehenä helpottaa yhteydenpitoa sekä toiminta pysyy joustavana yhteistyönä. Omat aluehuoltomiehemme toimijat vanhan ajan talonmies otteella ja työt hoituvat modernilla kalustolla. Pestokin autot ja koneet ovatkin tuttu näky pääkaupunkiseudulla.

Pysymme koko ajan mukana toimialamme uusien tuulien muutoksissa ja koulutamme henkilöstöämme vastaamaan haasteisiin niin sähköisten huoltokirjojen kuin automaatio puolenkin asioissa.

Sormi ei mene suuhun ja olemme aina valmiita auttamaan.

Talonmiespalvelua kohteessa kuin kohteessa

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja hoidamme asuinkiinteistöjen lisäksi myös tuotanto ja toimitilojen huoltotöitä. Pystymme palvelemaan juuri niissä kiinteistönhuollon palveluissa mitä asiakas kaipaa räätälöimällä yksilölliset palvelupaketit. Hoidamme työt sovitusti niin kiinteistön sisätiloissa kuin ulkoalueillakin. Tarjoamme talonmiespalvelun ohella myös lisäpalveluita, kuten vaihtolavapalveluita, pyöräkuormaajien vuokrausta sekä pienkorjauksia.

Hoidamme kiinteistön kuin kiinteistön huippukuntoon yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Katsotaan yhdessä mitkä ovat teidän tarpeenne ja aletaan hommiin.

Talonmiespalvelu Vantaa - kiinteistönne parhaaksi

Haluatko perinteisen talomiehen hoitamaan myös teidän kiinteistöänne? Jo noin 200 kiinteistön omistajaa ja päättäjää ovat valinneet Pestok kiinteistöhuollon hoitamaan kiinteistöään.

Kutsu meidän katselmoimaan teidänkin kiinteistönne. Tulemme antamaan ammattitaitoisen arviomme kiinteistön tarpeista kuunnellen asiakkaan toiveita. Asiakkaan ja kiinteistön tunteminen on avainasemassa, joten aloitamme aina yhteistyön aloituspalaverin merkeissä, jossa asiakas ja huoltotiimimme tutustuvat paremmin toisiinsa. Kierrämme koko tiimin kanssa kiinteistön ja tärkeät tekniset tilat. Palvelemme myös ruotsin sekä englannin kielellä asiakkaitamme.

Ota yhteyttä // Talonmiespalvelu Vantaa

Petra Tall

Petra Tall

Myyntipäällikkö

Tuotanto-ja toimitilahuoltopalvelut / Asuinkiinteistöjen huoltopalvelut

020 793 1059
- tai -


Ota yhteyttä »