Vaihtolavat Vantaa

Onko teidän taloyhtiössänne tulossa talkoot? Oletteko tekemässä remonttia tai muuttoa?

Vai haluatteko vain siivota kiinteistönne isommista jätteistä puhtaaksi?

Yleisimmin vaihtolavan tarpeet nousevat esiin keväisin, kun lähdetään lumen alta huomaamaan roskia ja siivoustarpeita. Tällöin on hyvä ottaa nopealla kuljetuksella ja vaivattomasti vaihtolava paikan päälle. Kuljetamme vaihtolavat asiakkaalle paikan päälle ja viemme pois.

Tilaa vaihtolava Pestokilta

Meiltä saat vaihtolavan vaivattomasti ja helposti. Soita asiakaspalveluumme ja kysy lisää tarjoamistamme vaihtolavoista sekä kuljetuspalveluista.

Vaihtolavat Vantaa – soita: 020 793 1027

Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimen lisäksi myös sähköpostilla osoitteesta: -

Olemme toimittaneet vaihtolavoja niin taloyhtiöiden talkoisiin kuin myös suurempien teollisuuskiinteistöjen tarpeisiin. Jos tarve on suurempi, on jätepuristin ehdoton lisäväline. Se maksimoi tilan tehokkuuden, jolloin samaan lavalliseen saadaan sopimaan selvästi enemmän poistettavaa jätettä.

Vaihtolavat – Helposti Pestok Oy:ltä

Pestok Oy on kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa tarjoava yritys, joka tarjoaa käyttöösi myös vaihtolavat. Vantaan lisäksi yrityksemme toimii koko Keski-Uudellamaalla, tarkemmin Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa ja Sipoossa – sekä myöskin Vantaalla. Olemme toimineet tällä alueella jo vuodesta 2004 asti.

Kokonaisvaltaista palvelua

Yrityksemme toiminta nojaa vahvasti asiakaslähtöisten palvelujen tuottamiseen – näin on myös vaihtolavojen kohdalla. Kuten edellä mainittiin, saat kauttamme vaihtolavan lisäksi myös tarvitsemasi kuljetuspalvelut. Kokonaisvaltaisten palveluidemme ansiosta saat vaihtolavan sovittuun paikkaan ja sovittuna aikana varsin vaivattomasti – yhden puhelinsoiton jälkeen. Joustavan henkilökuntamme ansiosta vaihtolava ei makaa kiinteistösi pihalla pitkiä aikoja, vaan lava noudetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Toimintamalliemme ansiosta vaihtolavan hankkiminen aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa kiinteistön muulle käytölle.

Vaihtolavan käyttö remontin yhteydessä

Olipa kyseessä sitten talon julkisivulle tai sisätiloihin tehtävä remontti, on vaihtolava ehdoton apuväline esimerkiksi remontin synnyttämän jätteen poistamiseen. Vaihtolavan avulla remontin tuottama jäte voidaan poistaa paikalta hallitusti ja tarpeen vaatiessa myös nopeasti. Remonttijätteen kerääminen lavalle on helppoa, jolloin pieniä roska- ja jätekasoja ei keräänny sinne tänne, vaan jätteet saadaan kerättyä keskitetysti yhteen paikkaan. Tämä luonnollisesti vähentää myös remontin jälkeisen siivouksen määrää.

Vaihtolava ja pihatalkoot

Useat taloyhtiöt ovat myös huomanneet Pestokilta hankittavien vaihtolavojen helppouden talkoidensa yhteydessä. Esimerkiksi pihamaan muokkauksesta, ja puiden tai pensaiden leikkaamisesta aiheutuva jäte saadaan koottua helposti yhteen paikkaan vaihtolavan avulla. Kuljetuspalvelumme sopivat erinomaisesti myös taloyhtiöille, joiden pihamaalla ei ole ylimääräistä tilaa poiskuljetettavan jätteen varastoinnille tai vaihtolavojen pitempiaikaiselle säilytykselle. Palveluidemme ansiota kuljettajamme voi tuoda lavan pihamaalle esimerkiksi talkoiden alussa ja hakea täytetyn lavan pois kun työt on tehty. Näin toimimalla pihamaa saadaan nopeasti takaisin käyttöön.